Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi Akademik Kurulu Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN'un katılımlarıyla, Dekan Prof. Dr. Çetin SEMERCİ yönetiminde 17.01.2019 Perşembe günü toplandı. Kurulda Fakültemizin içinden geçtiği kalite ve akreditasyon süreci, öğretim elemanlarının akademik performansları ve eğitim öğretimle ilgili genel hususlar ele alındı.  Ayrıca, Fakültemizin Kalite Karnesinde yer alan göstergeler büyüteç alındı, yıllara göre hedeflenen performans ve gerçekleşen performans kıyaslaması yapıldı.  Toplantı sonunda, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN'un da teşrif ettiği, öğretim elemanlarının geniş katılımıyla bir yemek organizasyonu yapıldı.
  • Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı Gürgenpınarı İlkokulunda “İlkokulda Materyal Şenliği” düzenledi.

• III. Tiyatro Şenliği'nin Coşkulu Vedası

• Fakültemiz ‘Takas Pazarı’na öğrencilerden büyük ilgi

• 'Eğitim Fakültesi Kitap Okuyor' Etkinliği

• PDR Öğrencilerimizin "Sigaranın Söndürdüğü Yer" Projesi Kabul Edildi.

• "En Büyük Sermaye Çocuklardır” projesi

• Yozgat Bozok Üniversitesi Rektöründen Eğitim Fakültemize Ziyaret.

• III. Tiyatro Şenliği Başladı.

• Türkçe Öğretmenliği Programımız tarafından "Sınıflar Arası Bilgi" yarışması düzenlendi.

• Öğretmen Adaylarının “Öğretmenlik Uygulamasını” Tamamlama Coşkusu