Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi Akademik Kurulu Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN'un katılımlarıyla, Dekan Prof. Dr. Çetin SEMERCİ yönetiminde 17.01.2019 Perşembe günü toplandı. Kurulda Fakültemizin içinden geçtiği kalite ve akreditasyon süreci, öğretim elemanlarının akademik performansları ve eğitim öğretimle ilgili genel hususlar ele alındı.  Ayrıca, Fakültemizin Kalite Karnesinde yer alan göstergeler büyüteç alındı, yıllara göre hedeflenen performans ve gerçekleşen performans kıyaslaması yapıldı.  Toplantı sonunda, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN'un da teşrif ettiği, öğretim elemanlarının geniş katılımıyla bir yemek organizasyonu yapıldı.
  • Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.