Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi Akademik Kurulu Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN'un katılımlarıyla, Dekan Prof. Dr. Çetin SEMERCİ yönetiminde 17.01.2019 Perşembe günü toplandı. Kurulda Fakültemizin içinden geçtiği kalite ve akreditasyon süreci, öğretim elemanlarının akademik performansları ve eğitim öğretimle ilgili genel hususlar ele alındı.  Ayrıca, Fakültemizin Kalite Karnesinde yer alan göstergeler büyüteç alındı, yıllara göre hedeflenen performans ve gerçekleşen performans kıyaslaması yapıldı.  Toplantı sonunda, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN'un da teşrif ettiği, öğretim elemanlarının geniş katılımıyla bir yemek organizasyonu yapıldı.
  • İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi

• Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

• Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Oryantasyonu Yapıldı

• 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Geçekleştirildi.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.