Mezun Veren Bütün Programlarımız Akredite Edildi

Kalite ve sürdürülebilir gelişimi kendisine şiar edinen Fakültemizde, Resim-İş Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programları, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akredite edildi.

Bilindiği üzere akredite çalışmalarında ilkeli ve istikrarlı bir tutum sergileyen Fakültemizde daha önce Türkçe Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programları EPDAD tarafından akredite edilmişti. Resim-İş Öğretmenliği ve Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programlarının da akreditasyon belgesi almaya hak kazanmasının ardından Fakültemiz, mezun veren bütün programlarının akredite olması başarısına erişti.

Mezun veren bütün programlarımızın akredite edilmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL, sözlerine şöyle devam etti:

­­– Akreditasyon süreçlerindeki liderliğiyle bize desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’a, kararlılığıyla öncülük eden Prof. Dr. Çetin SEMERCİ’ye ve emeğini esirgemeden özveriyle çalışan bütün Eğitim Fakültesi ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Kalite ve sürdürülebilir gelişmeyi hedef edinmiş bir Fakülte olarak henüz işin başlangıç aşamasında olduğumuzu unutmadan birlikte çalışmaya ve başarmaya devam edeceğiz.
  • RPD ve Türkçe Öğretmenliği Lisans Programının Akreditasyonu Onaylandı