EĞİTİM FAKÜLTESİNDE AKREDİTASYON KONULU TOPLANTI

Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ başkanlığında 06.02.2019 tarihinde Sözel derslik binasında toplandı.  Toplantıda Fakültemizin içinden geçtiği akreditasyon süreci konusunda değerlendirmeler yapıldı. Dekan Prof. Dr. Çetin SEMERCİ açılış konuşmasında, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalının akreditasyon sürecini tamamladığını ve Sosyal Bilgiler Eğitimi, Sınıf Eğitimi ve Matematik Eğitimi Ana Bilim Dallarının da  akredite olmak için EPDAD'a başvuru yaptığını açıkladı.  Daha sonra, Türkçe Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ akreditasyon sürecinde edindikleri tecrübeleri Öğretim Elamanlarına aktardı. Son olarak, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL akreditasyon sürecinde yapılması gerekenler ve birimlerden beklentiler üzerinde durdu.
  • Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.