EĞİTİM FAKÜLTESİNDE AKREDİTASYON KONULU TOPLANTI

Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ başkanlığında 06.02.2019 tarihinde Sözel derslik binasında toplandı.  Toplantıda Fakültemizin içinden geçtiği akreditasyon süreci konusunda değerlendirmeler yapıldı. Dekan Prof. Dr. Çetin SEMERCİ açılış konuşmasında, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalının akreditasyon sürecini tamamladığını ve Sosyal Bilgiler Eğitimi, Sınıf Eğitimi ve Matematik Eğitimi Ana Bilim Dallarının da  akredite olmak için EPDAD'a başvuru yaptığını açıkladı.  Daha sonra, Türkçe Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ akreditasyon sürecinde edindikleri tecrübeleri Öğretim Elamanlarına aktardı. Son olarak, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL akreditasyon sürecinde yapılması gerekenler ve birimlerden beklentiler üzerinde durdu.
  • 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.

• Fakültemizin uluslararası projesi kabul edildi.

• 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Yapıldı.

• "O Köy Bilim Köyümüzdür" Projesi Ulusal Basında...

• TÜBİTAK 2242- Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Büyük Başarı

• Fakülte-Okul işbirliği kapsamında fakültemiz ve ilimizde bulunan okullar toplantıda bir araya geldi.

• Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ders kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.

• "Geleceğimiz için SIFIR ATIK" Etkinliği gerçekleştirildi.