EĞİTİM FAKÜLTESİNDE AKREDİTASYON KONULU TOPLANTI

Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ başkanlığında 06.02.2019 tarihinde Sözel derslik binasında toplandı.  Toplantıda Fakültemizin içinden geçtiği akreditasyon süreci konusunda değerlendirmeler yapıldı. Dekan Prof. Dr. Çetin SEMERCİ açılış konuşmasında, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalının akreditasyon sürecini tamamladığını ve Sosyal Bilgiler Eğitimi, Sınıf Eğitimi ve Matematik Eğitimi Ana Bilim Dallarının da  akredite olmak için EPDAD'a başvuru yaptığını açıkladı.  Daha sonra, Türkçe Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ akreditasyon sürecinde edindikleri tecrübeleri Öğretim Elamanlarına aktardı. Son olarak, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL akreditasyon sürecinde yapılması gerekenler ve birimlerden beklentiler üzerinde durdu.
  • Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı Gürgenpınarı İlkokulunda “İlkokulda Materyal Şenliği” düzenledi.

• III. Tiyatro Şenliği'nin Coşkulu Vedası

• Fakültemiz ‘Takas Pazarı’na öğrencilerden büyük ilgi

• 'Eğitim Fakültesi Kitap Okuyor' Etkinliği

• PDR Öğrencilerimizin "Sigaranın Söndürdüğü Yer" Projesi Kabul Edildi.

• "En Büyük Sermaye Çocuklardır” projesi

• Yozgat Bozok Üniversitesi Rektöründen Eğitim Fakültemize Ziyaret.

• III. Tiyatro Şenliği Başladı.

• Türkçe Öğretmenliği Programımız tarafından "Sınıflar Arası Bilgi" yarışması düzenlendi.

• Öğretmen Adaylarının “Öğretmenlik Uygulamasını” Tamamlama Coşkusu