EĞİTİM FAKÜLTESİNDE AKREDİTASYON KONULU TOPLANTI

Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ başkanlığında 06.02.2019 tarihinde Sözel derslik binasında toplandı.  Toplantıda Fakültemizin içinden geçtiği akreditasyon süreci konusunda değerlendirmeler yapıldı. Dekan Prof. Dr. Çetin SEMERCİ açılış konuşmasında, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalının akreditasyon sürecini tamamladığını ve Sosyal Bilgiler Eğitimi, Sınıf Eğitimi ve Matematik Eğitimi Ana Bilim Dallarının da  akredite olmak için EPDAD'a başvuru yaptığını açıkladı.  Daha sonra, Türkçe Eğitimi ABD Başkanı Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ akreditasyon sürecinde edindikleri tecrübeleri Öğretim Elamanlarına aktardı. Son olarak, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL akreditasyon sürecinde yapılması gerekenler ve birimlerden beklentiler üzerinde durdu.
  • İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi

• Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

• Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Oryantasyonu Yapıldı

• 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Geçekleştirildi.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.