Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün 28-31 Mayıs tarihlerinde Antalya Falez Uygulama Oteli'nde düzenlediği "21. yy İngilizce Öğretmenlerine Dil Becerilerini Ölçme Ve Değerlendirmede Yeni Yaklaşımlar Eğitimi: ​Gelenekselden Dijitale" adlı TÜBİTAK 2237-A projesi tamamlandı. Proje kapsamında ülkenin farklı yerlerinden birçok akademisyen dijital ölçme araçları hakkında teorinin ve uygulamanın birleştiği oturumlar düzenledi. Proje sonucunda katılımcılara ve eğitimcilere sertifikalarını Yabancı Diller Eğitimi bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENTÜRK takdim etti.
  • Şeyda BAŞA, 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında Türkiye 1'incisi Oldu

• "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı