Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sedat YAZCI, Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL YÖKAK tarafından 2020 yılı Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında 5-7/3/2020 tarihinde “Değerlendirici Eğitimi Programına" katıldı.
Kurumsal Dış Değerlendirme programı ve Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) adına bir yükseköğretim kurumunu değerlendirmek üzere görev yapacak değerlendiricilerle değerlendirme esaslarının belirlenmesi ve geliştirilmesi için yapılan toplantıda önemli kararlar alındı.
Üç gün süren toplantıya YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS ve çok sayıda akademisyen katıldı. Birçok sunum ve konuşmanın yapıldığı toplantıda çeşitli etkinliklere de yer verildi. Toplantılar “Değerlendirici Yetkinlik Sınavı” ile sona erdi.
Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyon Programı için değerlendirici eğitimini önemseyen ve destek veren  Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan UZUN'a teşekkür ederiz.
  • "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı

• "I. Çevrim İçi PDR Günleri Etkinliği" Düzenlendi