Türkçe Öğretmenliği Programımız tarafından "Sınıflar Arası Bilgi" yarışması düzenlendi.

Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Programının  aylık etkinlikleri kapsamında Aralık ayı etkinliği olan "Sınıflar Arası Bilgi Yarışması" 20.12.2019 tarihinde saat 15.00'te ED-Z-10 dersliğinde yapıldı. Yarışmaya bütün sınıflarımızdan kendi sınıfları adına birer grup katıldı. Yarışmacılara 20 adet çoktan seçmeli soru yöneltildi. Mücadele en üst seviyede yaşandığı yarışmada seyirciler desteklerini bir an olsun esirgemedi. Yarışmanın birincisi 4. sınıflar olurken onları sırasıyla 1. sınıflar, 2. sınıflar ve 3. sınıflar takip etti. Yarışmanın sonunda yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize "Katılım Belgesi" takdim edildi. Ayrıca yarışmanın birincisine hediyelerini takdim eden dekan yardımcımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, katılan bütün öğrenclierimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür etti.

• Fakültemizde 2 Program Daha Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Kazandı

• Öğrencimizden Sosyalfest Sosyal Model Tasarımı Yarışmasında Büyük Başarı