TÜBİTAK 2242- Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Büyük Başarı

24-26 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde gerçekleşen TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışması Ankara Bölge Sergisi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş katılım ile birbirinden farklı alanlarda çok sayıda proje yarıştı. 27 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilen ödül töreninde ise dereceye giren projelerin ilanı gerçekleştirildi.

Fakültemiz Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Bekir Güler danışmanlığında eğitim kategorisinde iki farklı proje ile başvuru yapıldı. Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerinden Aysun Kul tarafından hazırlanan “Adını Yaşayan Parklar” projesi ile Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Nail Şahin, Resim-iş Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Faruk Kahraman ve Yasemin Ülger tarafından hazırlanan “Çevre Müfettişleri” isimli proje Ankara Bölge Sergisinde üniversitemizi temsil ettiler. Jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda Fen Bilgisi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Nail Şahin, Resim-iş Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Faruk Kahraman ve Yasemin Ülger tarafından hazırlanan “Çevre Müfettişleri” isimli proje dereceye girerek bölge ikincisi ödülü aldı.
  • Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.