Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, 9.10.2019 tarihinde fakültemiz öğretim üyesi ve öğretim elemanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya bütün öğretim üyesi ve öğretim elemanları katıldı. Akademik gelişim, üniversitemiz ve fakültemizin mevcut durumu ve gelecek hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Akademik başarıyı, öğrenci merkezli eğitimi ve katılımcı anlayışı önceleyen bir üniversite olduğumuzu vurgulayan Sayın Uzun, kalite ruhunu daha da ileriye taşıyacağımızı kaydetti.

Toplantıda, fakültemiz eğitim-öğretim süreçleri, bölümlerimiz, kampüsümüz ve üniversitemiz hakkında konuşuldu.
  • Sınıf Temsilcilerimizle Toplantı

• Dekanımız III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresine panelist olarak katılmıştır.

• 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

• Uyguluma Öğretmenleri İle Fakültemizde Toplantı Gerçekleştirildi

• İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi