Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programının Saha Ziyaretlerine Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı’nın akreditasyon çalışmaları neticesinde gerçekleşecek olan saha ziyaretlerine ilişkin hazırlık toplantısı düzenlendi. Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR başkanlığında çevrim içi düzenlenen toplantıya akademik personellerin yanı sıra idari personelden de katılım gerçekleşti. Toplantıda, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisans Programı’nın saha ziyaretlerinin öncesinde geçmiş deneyimlerden faydalanarak mevcut eksikliklerin analizinin yapılmasına, iyileştirme yapılması uygun görülen alanlarla ilgili çalışmaların titizlikle yürütülmesine, güçlü yönlerin kararlılıkla sürdürülmesine, saha ziyaretlerine personel ve ekipman olarak bir bütün hâlinde erişebilmek için iş birliğinin devam ettirilmesine karar verildi.