PDR Programı Öğrencisi Selin PİRİ PDOK Temsil Heyeti Dış İlişkiler Sekreterliğinde Göreve Başladı

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Selin PİRİ, 2021 yılından bu yana Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneğine bağlı resmi bir öğrenci yapılanması olan Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi'nde (PDOK) aktif olarak görev yapmaktadır. Selin PİRİ önce PDOK Bartın Üniversite temsilciliği sonra PDOK Bartın Üniversite temsilci başkanlığı görevlerini yürüttü.

Psikolojik Danışman Öğrenci Konseyi'nde 12 Aralık 2023 tarihinde yapılan devir teslim töreniyle birlikte Selin PİRİ 2023-2024 Dönemi PDOK Temsil Heyeti'nde Dış İlişkiler Sekreterliğinde göreve başladı. Öğrencimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.