Özel Güvenlik Görevlilerine eğitim verildi

Üniversitemiz Yahya Kemal Beyatlı Dersliklerinde gerçekleştirilen seminere, Üniversitemizde ve Bartın Kredi Yurtlar Kurumu’nda (KYK)  görev alan özel güvenlik görevlileri katıldı.  Bartın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Üniversitelerde Alınacak Güvenlik Tedbirleri ve Eğitimi” programı kapsamında düzenlenen seminerde, güvenlik güçlerinin görevlerini yüksek bir verimle yapmaları için iletişimin nasıl gerçekleştirilebileceği açıklandı.

Ayrıca toplumsal olaylar, grupların özellikleri, risk analizleri, stres yönetimi, kitle psikolojisi, toplumsal olaylara müdahale ve güvenlik başlıklarında konuşmalar yapıldı.

Karşılıklı soru ve cevapların da alındığı semineri; Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları Yrd. Doç. Dr. Bilge Sulak Akyüz, Yrd. Doç. Dr. Gülsüm Şahan, Arş. Gör. İhsan Çağatay Ulus, Basın, Yayın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Uzm. Mehmet Ceylan ve 4. Sınıf Emniyet Müdürü İrfan Yıldız verdi.