Öğrencimiz Şevval ÖZ'den Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'nda Büyük Başarı

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen “Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları” başlığı altında  şiir, ses ve icra, tiyatro, bilgi yarışmaları il finallerinden sonra Karadeniz bölge finalleri 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Rize’de düzenlendi.

Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Reha SARIKAYA danışmanlığında çalışmalarını yürüten sevgili öğrencimiz Şevval ÖZ, harika bir başarıya daha imza attı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Rize’de düzenlenen “Karadeniz Bölge Finali”nde dinleyenleri kendine hayran bırakarak en iyi ses seçilen Şevval’in gözü ise Ankara’da yapılacak olan finallere çevrildi.

Üniversitemizi ve ilimizi bu önemli etkinlikte başarıyla temsil eden Şevval'i tebrik ediyor, müzik hayatında başarılar diliyoruz.
  • 10. Geleneksel Öğretmenim Şenliği Düzenlendi

• Üniversitemiz Dünyanın En İyi Genç Üniversiteleri Arasında Yer Aldı

• Üniversitemiz Asya'nın En İyileri Arasında Yer Aldı

• Fakülte Bilişim Ağımız Güçleniyor