"Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı

Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinin Matematik II dersi kapsamında Gazi İlkokulu iş birliğiyle düzenledikleri ve 5 gün süren “Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?” etkinliği sona erdi.

Etkinliğin ilk gününde (24.5.2021) öğretmen adayları,  “Gizemli Kutuyu Aç Tahmini Yap” ve “Örüntülerle Ritmik Dans” aktiviteleriyle Gazi İlkokulu öğrencilerinin matematiği eğlenceli bir şekilde öğrenmelerine katkı sağladılar.

Etkinliğin ikinci gününde (25.5.2021) öğretmen adayları, “Önüm Arkam En Yakın Onluk Sobe” ve “Dilimleri Topla Çarkı Bitir” aktiviteleriyle Gazi İlkokulu öğrencileriyle buluştular.

Etkinliğin üçüncü gününde (26.5.2021) “Matematik Terazisi İle Eşittir Kavramını Öğreniyorum” ve “Çıkarma Kartları” aktiviteleriyle öğretmen adayları ve Gazi İlkokulu öğrencileri biraraya gelerek eğlenceli ve öğretici zaman geçirdiler.

Etkinliğin dördüncü gününde (27.5.2021) öğretmen adayları, “Sihirli Makasla Çemberden Kareye” ve “Bölme İşleminde Bir Eksiklik Var” aktivitelerini tamamladılar. Eğlenceli geçen etkinliğe Gazi İlkokulu öğrencileri büyük ilgi gösterdiler.

Etkinliğin son gününde (28.5.2021) “Çıkarmadan Korkma Oyna” ve “Soruyu Çöz, Cevabı Boya, Şekli Bul” aktiviteleriyle öğretmen adayları ve Gazi İlkokulu öğrencileri eğlenerek ve öğrenerek zaman geçirdiler.
  • Şeyda BAŞA, 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında Türkiye 1'incisi Oldu

• "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı