"Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı

Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı öğrencilerinin Matematik II dersi kapsamında Gazi İlkokulu iş birliğiyle düzenledikleri ve 5 gün süren “Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?” etkinliği sona erdi.

Etkinliğin ilk gününde (24.5.2021) öğretmen adayları,  “Gizemli Kutuyu Aç Tahmini Yap” ve “Örüntülerle Ritmik Dans” aktiviteleriyle Gazi İlkokulu öğrencilerinin matematiği eğlenceli bir şekilde öğrenmelerine katkı sağladılar.

Etkinliğin ikinci gününde (25.5.2021) öğretmen adayları, “Önüm Arkam En Yakın Onluk Sobe” ve “Dilimleri Topla Çarkı Bitir” aktiviteleriyle Gazi İlkokulu öğrencileriyle buluştular.

Etkinliğin üçüncü gününde (26.5.2021) “Matematik Terazisi İle Eşittir Kavramını Öğreniyorum” ve “Çıkarma Kartları” aktiviteleriyle öğretmen adayları ve Gazi İlkokulu öğrencileri biraraya gelerek eğlenceli ve öğretici zaman geçirdiler.

Etkinliğin dördüncü gününde (27.5.2021) öğretmen adayları, “Sihirli Makasla Çemberden Kareye” ve “Bölme İşleminde Bir Eksiklik Var” aktivitelerini tamamladılar. Eğlenceli geçen etkinliğe Gazi İlkokulu öğrencileri büyük ilgi gösterdiler.

Etkinliğin son gününde (28.5.2021) “Çıkarmadan Korkma Oyna” ve “Soruyu Çöz, Cevabı Boya, Şekli Bul” aktiviteleriyle öğretmen adayları ve Gazi İlkokulu öğrencileri eğlenerek ve öğrenerek zaman geçirdiler.