Lisans Sonrası Eğitim ve Akademik Kariyer Semineri Düzenlendi.

Ana Bilim Dalı Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Sedat Balyemez tarafından "Lisans Sonrası Eğitim ve Akademik Kariyer Semineri" düzenlendi. Öğrencilerimizin yanı sıra Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci, Eğitim Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Nuriye Semerci ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Emrullah Yılmaz'ın katıldığı seminerde; lisansüstü eğitinden sınavlara, akademik kariyer planlamasından üniversitelerin idari ve akademik yapılanmasına kadar bir dizi konuda bilgiler sunuldu. Seminer, öğrencilerin yönelttikleri sorulara verilen cevaplarla son buldu.