"Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

Fakültemiz Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencilerinin yoğun gayret ve istekle hazırladıkları “Kese” dergisi yayın hayatına başladı. “İçine atma, Kese’ye at!” sloganıyla yola çıkan dergi ekibi, aylar süren çalışmalar sonucunda derginin ilk sayısını yayına hazırladı. Edebiyat, kültür, eğitim ve sanat içeriklerini bünyesinde barındıran Kese dergisine gitmek için tıklayınız.

• Şeyda BAŞA, 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında Türkiye 1'incisi Oldu

• "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı