İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN ve Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ile Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde başlatılan proje ile ilkokul dönemi çocuklarına okul saati dışında kalan saatlerde uygulamalı fen bilimleri kursu verilmeye başlandı.
Çocuklar, vakıf personelleri eşliğinde evlerinden servisle alınarak Fakültemiz Fen Laboratuvarına getirildi.  Bu çalışma ile laboratuvarda çocukların eğlenerek fen deneyleri ile bilime ilgisini artırmak, üniversite ortamını tanıtmak, aynı zamanda okul dışında kalan saatlerini kaliteli geçirerek okul başarısına destek olmak amaçlanmaktadır.
Çocuklara vakıf müdürü Feridun GÜLER, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN, Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimiz ile vakıf personelleri eşlik etti. Keyifli zaman geçiren çocuklar, dersin ardından evlerine bırakıldı.