"Geleceğimiz için SIFIR ATIK" Etkinliği gerçekleştirildi.

Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül TURAL rehberliğinde, kendisinin yürütmekte olduğu Sosyal Proje Geliştirme dersi kapsamında 16 Mayıs 2019 tarihinde, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri ile “Geleceğimiz için Sıfır Atık” konulu uygulamalı etkinlik gerçekleştirildi.
Atıkların geri dönüşümü ve geri kazanımı, duyarlı tüketicilik, yaşadığımız çevrenin korunması ve çevre bilinci kazanılması noktasında Sıfır Atık Projesinin önemine dikkat çekilerek, etkinlik açılışı Doç. Dr. Ayşegül TURAL tarafından yapılmıştır.
Etkinlik kapsamında grup çalışmalarına dayalı olarak Mehmet Akif Ersoy Dersliği giriş katında Sıfır Atık Projelerinin Poster Sergisi gerçekleştirilmiştir.
Bütün gruplarımız tarafından birlikte hazırlanan Sıfır Atık konulu örnek olaylar ve mini skeç performansları, Mehmet Akif Ersoy Dersliği girişinde Bartın Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN, Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencilerinin beğenisine sunuldu.
Çevre bilinci, atıkların geri dönüşümü ve geri kazanımına dikkat çekmek için hazırlanan Çöp Adam izleyenlerin ilgisini çekmiştir. Dünya renklerini görmek için ayrıştırmaya var mısın? eğitici oyunu ve materyali de bir diğer dikkat çeken uygulama olmuştur.
  • İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi

• Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

• Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Oryantasyonu Yapıldı

• 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Geçekleştirildi.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.