Fakültemiz Öğrencileri VI. Ar-ge Proje Pazarında Görev Aldılar

Üniversitemizin Ar-Ge ve yenilik bilincinin yaygınlaşması, proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması ve Türkiye’nin yetişmiş insan kaynağının artırılmasının amaçlandığı VI. Ar-Ge Proje Pazarında Fakültemiz öğrencileri, 32 farklı ilden yüzlerce yarışmacının yer aldığı ve Bartın Valisi Sayın Nurtaç Arslan, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanı (TEYDEB) Mehmet Aslan, Millî Muharip Uçak KAAN'ın motor üretimiyle tarihi başarıya imza atan TRMOTOR Güç Sistemleri'nin Genel Müdürü Prof. Dr. Osman Saim DİNÇ ile Türk havacılık uzay sanayinin lider kuruluşu TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel KOTİL’in de katılımcı olduğu tüm değerli konukları en iyi şekilde ağırladılar. "Benim de bir fikrim var." sloganıyla geleneksel hâle getirilen bu etkinliğin tamamlanmasının ardından, Fakültemiz öğrencileri bu organizasyonda yer almanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Sayın Fatma ÜNAL, etkinlikte görev alan tüm öğrencileri tebrik etti.