Fakültemizin 2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemizin 2023 yılı Akademik Kurul Toplantısı, 21 Şubat Çarşamba günü Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’un iştirakiyle Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantının ilk bölümünde Dekanımız Sayın Prof. Dr. Fatma ÜNAL, Fakültemizin mevcut durum analizi, 2023 yılına ait performans verileri ve değerlendirmeler, 2024 yılına ait planlama ve hedefler konu başlıklarını içeren bir sunum yaptı. Fakültemizin güçlü yönlerinin her geçen gün daha da ivme kazanacağını ifade eden Prof. Dr. Fatma ÜNAL, gelişime açık yönlerimize de vurgu yaparak her anlamda gelişmiş bir Fakülte için birlikte ve kararlı hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Toplantının ikinci bölümünde Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN,  Eğitim Fakültesinin gelişim gösteren yönlerinin daha da güçlü olacağına inancını ifade ederek gelişmeye açık yönlerimiz için de birlikte çalışarak başarıya ulaşacağımızın mesajını verdi.

2023 yılı Akademik Kurul Toplantısı öğretim elemanlarımızın fikirlerini paylaşması, fikir alışverişinde bulunması ve Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’un Fakültemizin geleceğine yönelik beklentileri, görüşleri ve önerilerini paylaşmasının ardından sona erdi.