Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

Fakültemizde araştırma ve eğitimi daha ileriye taşımak için yaptığımız toplantılar bütün hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda fakültemiz bölüm başkanları ve doçent unvanına sahip öğretim üyeleriyle toplantılar yapıldı. 8.11.2019 tarihinde bölüm başkanlarıyla, 12.11.2019 tarihinde doçent unvanına sahip öğretim üyeleriyle yapılan toplantılarda akreditasyon, fakülte içi görevler, eğitim-öğretim faaliyetleri, fakültemiz genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Sürekli iyileşme ve katılımcı anlayış esas alınarak yapılan toplantılarda fakültemizin dünü, bugünü, yarını konuşuldu. Geliştirme esaslı toplantılarımız devam edecek.

• Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Online Mezuniyet Sergisi

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerimiz Proje Başarılarını Sürdürüyor.

• Fakültemiz Resim-İş Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğrencilerinden Sanal Karma Afiş Sergisi