Fakültemizde Bir Dizi Toplantı Gerçekleştirildi

Fakültemizde 12 Mart 2024 Salı günü beş farklı oturumda toplantı düzenlendi. Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL başkanlığında çevrim içi düzenlenen toplantıların ilki 10.00-10.25 oturumunda Eğitim Bilimleri Bölümü, Türkçe Eğitimi ABD ve Özel Eğitim ABD öğretim elemanları ile gerçekleştirildi. İkinci toplantı, 10.30-11.25 oturumunda İlköğretim Matematik Eğitimi ABD, Fen Bilgisi Eğitimi ABD, Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD, Okul Öncesi Eğitim ABD, Sınıf Eğitimi ABD,  Resim-İş Eğitimi ABD, Müzik Eğitimi ABD ve  İngilizce Eğitimi ABD öğretim elemanları ile yapıldı. 11.30-12.00 arasında düzenlenen üçüncü oturumda Eğitim Fakültesi Komisyon Başkanları ile bir araya gelindi. 13.30-14.00 arasında düzenlenen dördüncü oturumda bütün sınıflar düzeyinde öğrenci temsilcileriyle görüşüldü. Toplantıların son oturumu 16.00-16.30 aralığında Fakülte Danışma Kurulu ile gerçekleştirildi.

Toplantılarda “Fakültemiz Misyon, Vizyon, Temel Değerler ve Kalite Politikası”, “Fakültemiz 2024-2028 Dönemi Stratejik Planı: Uygulama, İzleme ve Değerlendirmesi”, “Bölüm 2024-2028 Dönemi Stratejik Hedef ve Göstergeleri: Uygulama, İzleme ve Değerlendirmesi”, “Fakültemiz Komisyonlarının Çalışma Usul ve Esasları ile Katılımcılık”, “2023-2024 Akademik Yılı Program Akreditasyonu Çalışmaları”, “Akademik Danışmanlık: Uygulama, İzleme ve Değerlendirme”, “Öğretmenlik / Rehberlik Uygulamaları” ve “Bina ve Çevresinin Kullanımı: Temizlik, Dumansız Hava Sahası, Ekolojik Tutum” konu başlıkları çerçevesinde bilgilendirme ve fikir alışverişinde bulunuldu.