Fakültemizde 2 Program Daha Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Kazandı

Eğitim Fakültesinde kalite güvencesi onaylanarak Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu almaya hak kazanan program sayısı 4’e yükseldi.

Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu tarafından Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) veri tabanına yerleştirilen BARÜ Eğitim Fakültesinde Avrupa vizesi alan program sayısı 4 oldu. Böylece TYÇ kapsamına alınan programların öğrenme kazanımlarına dair kalite güvenceleri onaylandı. Yeni yayımlanan listede “Sosyal Bilgiler Öğretmenliği” ile “İlköğretim Matematik Öğretmenliği” programları yer aldı. Eğitim Fakültesinde  “Sınıf Öğretmenliği” programı 2023 yılında, “Türkçe Öğretmenliği” programı ise 2021 yılında TYÇ veri tabanına işlenmişti.