Fakültemiz Yeni Kampüsüne Taşınıyor.

SEVGİLİ ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIM,

Kutlubey Kampüsüne taşınmak zorundayız. 2017-2018 Güz döneminden itibaren derslerimiz yeni kampüste yapılacaktır. Bazı zorluklarımız olacak. Laboratuvar gibi dersler için ilk zamanlar Ağdacı kampüsüne gelmek zorunda da kalabilirsiniz. Siz öğrencilerimiz, bölümler ve dekanlık olarak birbirimize destek verdiğimiz sürece her zorluğu yenebiliriz. Yeni kampüsün güzelliklerini görmeye çalışırsak mutlu olabiliriz. Öğrencilerimiz, yeni kampüste doğal güzellikler içinde ve kurulu düzende, sosyal faaliyetler planlanmış, öğrenci odaklı olarak düşünülmüş, modern derslik ve laboratuvarlarla desteklenmiş, yeterli ulaşım imkanlarına sahip teknolojik bir alt yapıda eğitim görmeleri için çabalayacağız. Olumlu eleştirilerinizi görmek istiyoruz. Bölümle çözemediğiniz sorunları Dekanlığımıza yazabilirsiniz. Sevgi ve saygılar.

Prof.Dr. Çetin SEMERCİ

Dekan V.