Yabancı Diller Eğitimi Bölümü tarafından lise öğrencileriyle ziyaret ve tanışma günü gerçekleştirildi

2019-2020 akademik yılında ilk öğrencilerini almaya hazırlanan İngiliz Dili Eğitimi programının tanıtımı ve aday öğrencilerin bilgilendirilmesi amacıyla bölümümüz öğretim elemanları bir dizi tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Çeviribilim bölümü işbirliği ile organize edilen toplantılar kapsamında, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Burcu Şentürk, Köksal Toptan Anadolu Lisesi ve Bartın Anadolu Lisesi'ni ziyaret edererek, bu liselerdeki öğrencilerle bir araya gelip onlara bölüm hakkında bilgiler verdi. Öte yandan, Dr. Öğretim Üyesi Erdi Şimşek ve Dr. Öğretim Üyesi Kaine Gülözer üniversitemizi ziyaret eden Bartın Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi yabancı dil sınıflarında okuyan öğrencilere Bartın Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okumanın ayrıcalıklarından bahsederek onların sorularını cevaplandırdı. Sunum kapsamında üniversitemizin tanıtım filmi izletildi, bölümümüzün hedefleri anlatıldı, ve öğrencilerimizi bekleyen fırsatlara yer verildi. Yüksek düzeyde katılımla gerçekleştirilen toplantılar öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.