Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği öğrencileri, “Atatürk’ün Ölümüne 1938’den Bir Bakış (Millî Kütüphane Arşivi Sergisi)” etkinliğini düzenledi. Sergi 6.11.2019 saat 11.00’de Mehmet Akif Ersoy Dersliği zemin katında ziyaretçileriyle buluştu. Açılış konuşmasını fakültemiz dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ yaptı. Semerci konuşmalarında, o dönemin ruhunu anlamamız için gazetelerin iyi bir fırsat olduğunu ifade etti.

Sergide 10 Kasım ve sonraki süreçlere ait farklı gazetelerin örnekleri mevcut. Ziyaretçilerini yıllar öncesine götüren sergi, herkesin beğenisini topladı.

Sergi, 13.11.2019’a kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.
  • Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı Gürgenpınarı İlkokulunda “İlkokulda Materyal Şenliği” düzenledi.

• III. Tiyatro Şenliği'nin Coşkulu Vedası

• Fakültemiz ‘Takas Pazarı’na öğrencilerden büyük ilgi

• 'Eğitim Fakültesi Kitap Okuyor' Etkinliği

• PDR Öğrencilerimizin "Sigaranın Söndürdüğü Yer" Projesi Kabul Edildi.

• "En Büyük Sermaye Çocuklardır” projesi

• Yozgat Bozok Üniversitesi Rektöründen Eğitim Fakültemize Ziyaret.

• III. Tiyatro Şenliği Başladı.

• Türkçe Öğretmenliği Programımız tarafından "Sınıflar Arası Bilgi" yarışması düzenlendi.

• Öğretmen Adaylarının “Öğretmenlik Uygulamasını” Tamamlama Coşkusu