Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği öğrencileri, “Atatürk’ün Ölümüne 1938’den Bir Bakış (Millî Kütüphane Arşivi Sergisi)” etkinliğini düzenledi. Sergi 6.11.2019 saat 11.00’de Mehmet Akif Ersoy Dersliği zemin katında ziyaretçileriyle buluştu. Açılış konuşmasını fakültemiz dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ yaptı. Semerci konuşmalarında, o dönemin ruhunu anlamamız için gazetelerin iyi bir fırsat olduğunu ifade etti.

Sergide 10 Kasım ve sonraki süreçlere ait farklı gazetelerin örnekleri mevcut. Ziyaretçilerini yıllar öncesine götüren sergi, herkesin beğenisini topladı.

Sergi, 13.11.2019’a kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.
  • Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.