Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü tarafından "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” kapsamında yürüttükleri projelerinin kapanışını Kutlubey kampüsü şenlik alanında gerçekleştirdiler. Dr. Öğretim Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN’in danışmanlığında 3. sınıf öğrencilerinden; Ahmet Mert KILIÇASLAN, Ali Osman GÖRGÜN, Betül TEKİN, Dilara KOCAGÖZ, Fatma Gül ÇABUK, Gözde HÜNER, Hatip KAYA, İbrahim TUNÇ, Muhammet ÇOLAK, Nurettin Tuğrul ÖZSOY, Şükran YÜCE ve Tuğçe YILGIN’ın yer aldığı grup, ilkokul öğrencileri ile “Hayallerimi Uçuruyorum” adlı projeyi başarıyla tamamladılar. Proje süresince yüze yakın uçurtma yapıp beş farklı ilkokuldan öğrenciler ile hayallerini uçurtmalara resmettiler.

Üniversitemiz araçlarıyla okullarından alınan yaklaşık 150 öğrenci şenlik alanında hayallerini resmettikleri uçurtmalarını uçurdular; müzik ve palyaço eşliğinde eğlendiler.

Etkinlik sırasında fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri de ilkokuldan gelen küçük misafirlerimize eşlik etti.

Tekrarını temenni ederek Bartın Üniversitesi’ne teşekkürlerini ileten okul yönetici ve öğretmenleri; öğrencilerinin etkinliğe heyecanla katıldıklarını, bu ortamda bulunmanın kendilerini de çok mutlu ettiğini belirtti.

Biz de etkinliğe katılan bütün öğrencilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

• Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.