Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü tarafından "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.

Geçtiğimiz hafta fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Programı öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” kapsamında yürüttükleri projelerinin kapanışını Kutlubey kampüsü şenlik alanında gerçekleştirdiler. Dr. Öğretim Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN’in danışmanlığında 3. sınıf öğrencilerinden; Ahmet Mert KILIÇASLAN, Ali Osman GÖRGÜN, Betül TEKİN, Dilara KOCAGÖZ, Fatma Gül ÇABUK, Gözde HÜNER, Hatip KAYA, İbrahim TUNÇ, Muhammet ÇOLAK, Nurettin Tuğrul ÖZSOY, Şükran YÜCE ve Tuğçe YILGIN’ın yer aldığı grup, ilkokul öğrencileri ile “Hayallerimi Uçuruyorum” adlı projeyi başarıyla tamamladılar. Proje süresince yüze yakın uçurtma yapıp beş farklı ilkokuldan öğrenciler ile hayallerini uçurtmalara resmettiler.

Üniversitemiz araçlarıyla okullarından alınan yaklaşık 150 öğrenci şenlik alanında hayallerini resmettikleri uçurtmalarını uçurdular; müzik ve palyaço eşliğinde eğlendiler.

Etkinlik sırasında fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri de ilkokuldan gelen küçük misafirlerimize eşlik etti.

Tekrarını temenni ederek Bartın Üniversitesi’ne teşekkürlerini ileten okul yönetici ve öğretmenleri; öğrencilerinin etkinliğe heyecanla katıldıklarını, bu ortamda bulunmanın kendilerini de çok mutlu ettiğini belirtti.

Biz de etkinliğe katılan bütün öğrencilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.

• Fakültemizin uluslararası projesi kabul edildi.

• 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Konferansı Yapıldı.

• "O Köy Bilim Köyümüzdür" Projesi Ulusal Basında...

• TÜBİTAK 2242- Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Büyük Başarı

• Fakülte-Okul işbirliği kapsamında fakültemiz ve ilimizde bulunan okullar toplantıda bir araya geldi.

• Fakültemiz 2019 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

• Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri ders kapsamında yaptıkları materyalleri Akçalı İlkokulunda sergilediler.

• "Geleceğimiz için SIFIR ATIK" Etkinliği gerçekleştirildi.