Web  sayfaları  ve  sosyal  medya  hesapları,  kamusal  alanda  verilen  hizmetlerin  zamandan  ve maliyetten tasarruf sağlanarak kullanıcı ve isteklilere ulaştırılmasını sağlayan en etkili araçlardan biridir. Web  sayfaları  ve  sosyal  medya  hesaplarının  iç  ve  dış paydaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak, fakültemizin ve bölümlerimizin ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığına  katkı  sağlayacak  şekilde  dizayn  ve  güncelleme işlemlerinin  yapılması  büyük  önem taşımaktadır. Fakültemiz ve alt birimlerinin web sayfalarının ve sosyal medya hesaplarının belirli bir düzen içerisinde tesis edilmesi, kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlanması, sunulan hizmetlerin çeşitli dillerdeki kullanıcılara tüm alt birimlerde tutarlı, doğru ve doyurucu bir şekilde sağlanması gerekliliği üzerine kurulan "Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu" 28 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de Dr. Öğr. Üyesi Erdi ŞİMŞEK başkanlığında çevrim içi olarak toplandı. Bir komisyon başkanı, bir komisyon başkan yardımcısı ve on üyenin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, web sayfaları ve sosyal medya hesaplarının eksiklerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Ayrıca ilgili konularda istişare edildi. Bilgi ve fikir alışverişinin ardından çalışma planı oluşturularak toplantı nihayete erdirildi.

• Şeyda BAŞA, 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında Türkiye 1'incisi Oldu

• "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı