Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencileri,  Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yürütmüş olduğu  “Oyuncak Kütüphanesi” projesine destek amacıyla 0-6 yaş çocuk kitapları topladılar. Bu kitapları vakıf çalışanlarına teslim eden öğrenciler gönüllü bağışçılar arasında yerlerini aldılar. Çalışmalarından ötürü öğrencileri temsilen onlara süreçte destek olan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Büyükşahin açılış törenine davetli olarak katıldı. Vali GÜNER açılış töreninde yaptığı konuşmasında  Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yasemin BÜYÜKŞAHİN  ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.