Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencileri,  Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yürütmüş olduğu  “Oyuncak Kütüphanesi” projesine destek amacıyla 0-6 yaş çocuk kitapları topladılar. Bu kitapları vakıf çalışanlarına teslim eden öğrenciler gönüllü bağışçılar arasında yerlerini aldılar. Çalışmalarından ötürü öğrencileri temsilen onlara süreçte destek olan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Büyükşahin açılış törenine davetli olarak katıldı. Vali GÜNER açılış töreninde yaptığı konuşmasında  Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yasemin BÜYÜKŞAHİN  ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

• Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.