Fakültemiz Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencilerinden "Oyuncak Kütüphanesi" projesine destek.

Sınıf öğretmenliği programı 2. sınıf öğrencileri,  Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yürütmüş olduğu  “Oyuncak Kütüphanesi” projesine destek amacıyla 0-6 yaş çocuk kitapları topladılar. Bu kitapları vakıf çalışanlarına teslim eden öğrenciler gönüllü bağışçılar arasında yerlerini aldılar. Çalışmalarından ötürü öğrencileri temsilen onlara süreçte destek olan Dr. Öğretim Üyesi Yasemin Büyükşahin açılış törenine davetli olarak katıldı. Vali GÜNER açılış töreninde yaptığı konuşmasında  Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yasemin BÜYÜKŞAHİN  ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

• İlkokul Dönemi Çocuklarına Fen Bilimleri Kursu

• Fakültemizde Geliştirme Toplantılarımız Sürüyor.

• Fakültemiz Türkçe Öğretmenliği Öğrencilerinden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Üniversitemizin uluslararası dil eğitim çalıştayı tamamlandı

• 2019-2020 Akademik Yılı PDR Tanışma Çayı

• Proje farkındalık etkinliği gerçekleştirildi

• Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanlarımızla Bir Araya Geldi.

• Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Oryantasyonu Yapıldı

• 2019-2020 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Geçekleştirildi.

• 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.