FAKÜLTEMİZ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Akademik Genel Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun başkanlığında yapıldı. Toplantıda sunumlarını gerçekleştiren Dekanımız Prof. Dr. Çetin Semerci, kalite ve akreditasyon çalışmalarından eğitim öğretim süreçlerine, öğretim elemanlarının bilimsel etkinliklerinden fakültede öğrenim gören öğrencilerin durumlarına kadar bir dizi kategoride Eğitim Fakültesi’nin kalite performans karnesini istatistiki veriler temelinde ortaya koydu. Fakültenin kısa ve orta vadeli hedeflerinin de yer aldığı sunumun ardından değerlendirmelerini paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun misyon farklılaşmasının önemine dikkat çekerek sürdürülebilir kaliteye odaklanılması gerektiğini ve bu noktada Eğitim Fakültesi’nin ortaya koyacağı vizyonun önem arz ettiğini ifade etti. Nitelikli yayın yapmanın ve iş birliğinin öneminin vurgulandığı toplantı; soru-cevap bölümüyle sona erdi.