Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2019 Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı, 16.1.2020 tarihinde öğretim elemanlarımız, dekan yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ ve Doç. Dr. Fatma ÜNAL, dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ ve rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, bölüm başkanlarının 2019 yılı içindeki eğitim-öğretim faaliyetleri, etkinlikler ve akademik çalışmalarla ilgili değerlendirmelerini içeren konuşmalarıyla devam etti.
Fakültemiz karnesinin sunumunu yapan Sayın Semerci, toplantıya katılan öğretim elemanları ve rektörümüz Sayın Uzun ile karşılıklı değerlendirmelerde bulundu. Semerci ayrıca “Web of Science” sıralamasında Eğitim Fakülteleri arasında fakültemizin 21. sıraya yükseldiğini ifade etti. Semerci, fakültemiz karnesini üniversite karnesi ile karşılaştırarak sunumunu tamamladı.

Sonrasında kürsüye gelen Sayın Uzun, fakülte karnesine değinerek Eğitim Fakültesinin “Kalite ve Akreditasyon” hususunda üniversitenin geneline öncülük yaptığını ifade etti. Fakülte bünyesindeki çalışmalardan bahsedildikten sonra toplantı sona erdi.