ERASMUS ESC Gönüllülük Projeleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Fakültemiz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Neslihan KÖSE ve Dr. Öğr. Üyesi Bekir GÜLER’in konuşmacı olarak katıldığı “ERASMUS ESC Gönüllülük Projeleri” bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 2 Nisan Salı günü çevrim içi olarak düzenlenen toplantıda, projeler hakkında genel bilgiler, Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programı’nın web sayfasının tanıtımı, geçmiş dönemdeki ilgili kategoride yer alan proje başvuruları kabul listesi, 2209-A Öğrenci Projeleri ve Üniversitemizin kabul edilen proje sayısındaki sıralaması konularında bilgilendirme yapıldı. Ardından Dr. Öğr. Üyesi Neslihan KÖSE ve Dr. Öğr. Üyesi Bekir GÜLER, katılımcıların merak ettiği hususlardaki sorularını cevaplandırdı.