Fakültemiz bünyesinde 2024-2025 akademik yılı itibarıyla eğitim-öğretim sürecine başlayacak öğrencilerimiz için oryantasyon eğitimi düzenlendi. 30 Eylül Pazartesi günü Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimde Üniversite ve yerleşkelerin tanıtımı, Eğitim Fakültesinin tanıtımı, kurumsal iletişim kanallarının tanıtımı, akademik ve idari personel kaynağına ilişkin bilgilendirmeler, öğrencilerin hakları ve sorumlulukları, öğrenciler için sunulan sosyal, kültürel ve sportif imkânların tanıtımına yönelik sunum yapıldı.

• Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN ERASMUS Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Patras Üniversitesini Ziyaret Etti

• Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla Toplantı Düzenlendi

• Bölüm/Program Temsilcileri ile Toplantı Düzenlendi

• Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• Eğitim-Öğretim Sürecine Yeni Başlayan Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

• Doktorasını Tamamlamış Eğiticilere Oryantasyon Programı Düzenlendi

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

• BARÜ' de Geliştirilen Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sohbet Asistanı “BARÜ-ebilge” Yayında

• Öğretmenlik Mesleğine Yönelik Proje TÜBİTAK’tan Destek Almaya Hak Kazandı