Eğitim Fakültesi Engelli Öğrenci Oryantasyonu Yapıldı

Fakültemiz 2019-2020 Akademik yılı engelli öğrenci oryantasyon programı 24.9.2019 tarihinde yapıldı. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünün katkılarıyla yapılan çalışmalar ile öğrencilerimize destek sağlandı. Oryantasyon çalışmaları kapsamında engelli öğrencimiz ve ailesiyle bir toplantı yapıldı. Toplantıda üniversite, kampüs, fakülte ve bölüm hakkında bilgi verildi. Bu bağlamda, ders geçme yönetmeliği, derse devam süreci, mediko-sosyal birimi, kütüphane hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca toplantıda öğrencimiz ve ailesinin soruları alınarak ihtiyaçlar belirlendi. Ayrıca kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencimiz, fakültemiz birimleri ve bölüm öğretim elemanlarıyla görüştürüldü. Toplantı sonrasında kampüs yemekhanesine tanıtım maksatlı kısa bir gezi yapıldı. Burada fakülte-yemekhane arası mesafe ile yemekhanenin kullanımı hakkında öğrencimiz ve ailesiyle birlikte değerlendirme yapıldı.

Öğrencimize Bartın Üniversitesi Ailesine hoş geldin diyor; başarılar diliyoruz.
  • Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Online Mezuniyet Sergisi

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerimiz Proje Başarılarını Sürdürüyor.

• Fakültemiz Resim-İş Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğrencilerinden Sanal Karma Afiş Sergisi