Fakültemiz Sınıf Eğitimi ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN, 06.10.2024-12.10.2024 tarihleri arasında ERASMUS Ders Verme Hareketliliği (Teaching Mobility for Academic Staff) kapsamında Yunanistanın Patras Üniversitesine ziyarette bulundu. Kocaarslan, ziyaret süresi zarfında öğretmen adayları ve yüksek lisans öğrencilerine Bartın Üniversitesini tanıttı, öğrencilere ders anlattı ve öğretim üyeleriyle proje önerileri hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Üniversite konferans salonunda “Executive Functions and Reading in Children (Çocuklarda Yürütücü İşlevler ve Okuma) başlıklı sunumunu öğrenci ve akademisyenlerden oluşan geniş bir dinleyici grubuna yaptı. Ders anlatımı ve sunumun ardından Erken Çocukluk Eğitimi Bölümü öğretim elamanlarıyla uluslararası iş birlikleri ve araştırma ortaklıkları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretin son gününde Prof. Dr. Nektarius Stelikas tarafından kendisine katılım belgesi takdim edildi.
  • Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN ERASMUS Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Patras Üniversitesini Ziyaret Etti

• Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla Toplantı Düzenlendi

• Bölüm/Program Temsilcileri ile Toplantı Düzenlendi

• Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• Eğitim-Öğretim Sürecine Yeni Başlayan Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

• Doktorasını Tamamlamış Eğiticilere Oryantasyon Programı Düzenlendi

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

• BARÜ' de Geliştirilen Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sohbet Asistanı “BARÜ-ebilge” Yayında

• Öğretmenlik Mesleğine Yönelik Proje TÜBİTAK’tan Destek Almaya Hak Kazandı