Doktorasını Tamamlamış Eğiticilere Oryantasyon Programı Düzenlendi

Fakültemizde ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda dışarıdan ders vermek üzere görevlendirilen doktorasını tamamlamış eğiticilere (Dr. Nurgün GENÇEL ile Dr. Özlem KALAYCI) oryantasyon programı düzenlendi. Oryantasyon programı kapsamında mentör olarak görevlendirilen Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR rehberliğinde Üniversitemiz ve Fakültemiz misyon ve vizyonu ile kalite politikaları, kurumsal akreditasyon ve program akreditasyonu süreci, Üniversitemiz ve Fakültemiz birimleri, eğitim-öğretim süreci iş ve işlemleri, akademik danışmanlık hususlarına ilişkin bilgilendirmeler ve eğitimler yapıldı.
  • Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN ERASMUS Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Patras Üniversitesini Ziyaret Etti

• Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla Toplantı Düzenlendi

• Bölüm/Program Temsilcileri ile Toplantı Düzenlendi

• Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• Eğitim-Öğretim Sürecine Yeni Başlayan Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

• Doktorasını Tamamlamış Eğiticilere Oryantasyon Programı Düzenlendi

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

• BARÜ' de Geliştirilen Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sohbet Asistanı “BARÜ-ebilge” Yayında

• Öğretmenlik Mesleğine Yönelik Proje TÜBİTAK’tan Destek Almaya Hak Kazandı