Dekanlığımız Fakültemiz Bölümlerine Ziyaretler Gerçekleştirdi.

Dekanlık Makamı Fakültemiz bölümlerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bölüm Başkanlıklarında gerçekleştirilen ziyarete Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatma ÜNAL,  Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ ve  Fakülte Sekreteri Mehmet ÖZSAN katıldı.

Toplantıda Fakültemiz bölümlerinde

kalite ve iyileştirme konularının görüşüldüğü ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile sonlandırıldı.

Soldan sağa (Arş. Gör. İsmail EYÜPOĞLU, Öğr. Gör. Reha SARIKAYA, Dr. Öğr. Gör. Sevan NART, Dr. Öğr. Üyesi Seçil KARTOPU, Fak. Sek. Mehmet ÖZSAN, Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Dr. Öğr. Üyesi Süreyya GENÇ, Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Ferhunde KÜÇÜKŞEN ÖNER, Arş. Gör. Ceren DOĞAN ve Öğr. Gör. Övgü ÖZPARLAK)

Soldan sağa (Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ, Fak. Sek. Mehmet ÖZSAN, Dr. Öğr. Üyesi A. Volkan YÜZÜAK, Arş. Gör. Dr. Pınar AKYILDIZ,  Arş. Gör. Bekir GÜLER, Dr. Öğr. Üyesi Neslihan USTA, Arş. Gör. Fatih TAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz KARA, Dr. Öğr. Üyesi Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR,  Doç. Dr. Umut SARAÇ, Doç. Dr. Ayla Çetin DİNDAR, Doç. Dr. Fatma ÜNAL)

Soldan sağa (Arş. Gör. Davut GÜREL, Dr. Öğr. Üyesi Serpil ÖZDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül TURAL, Dr. Öğr. Üyesi Sedat BALYEMEZ, Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dr. Öğr. Üyesi Harun ER, Fak. Sek. Mehmet ÖZSAN, Dr. Öğr. Üyesi Ömer KEMİKSİZ, Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK, Arş. Gör. Belma BARAK)

Soldan sağa (Arş. Gör. Dr. Sedat TURGUT, Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ, Fak Sek. Mehmet ÖZSAN, Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Doç. Dr. Ayşe DERYA IŞIK, Arş. Gör. Yasemin BÜYÜKŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KOCAARSLAN, Doç. Dr. Mumaber YILMAZ)