Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından her yıl düzenlenen "International Teacher Education and Accreditation Congress (ITEAC)" in 5’incisi Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesinin iş birliği ile 4-6 Haziran tarihlerinde çevrim içi olarak Zoom Video Konferans platformu üzerinden gerçekleştirildi.

Öğretmen eğitiminin yeni eğilimleri, politikaları, modelleri ve yenilikçi hareketlerinin ele alındığı, kalite güvence sistemleri ve akreditasyon konularında bilimsel bilgilerin paylaşılması için uluslararası bir temel oluşturarak alanın farkındalığını ve bilincini artırmanın hedeflendiği Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresine Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ konuşmacı olarak katıldı. Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, kongrenin ikinci gününde (5.6.2021) “Türkiye’nin Bir Devlet Üniversitesinde Bazı Programlarla İlgili Akreditasyon Deneyimleri: Odak Grup Görüşmesi” adlı çalışmasıyla bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda; akreditasyonun tanımı, akreditasyon sürecinin başvuru ve hazırlık aşamaları, akreditasyon sürecinin fakülteye katkıları, akreditasyonla ilgili metaforlar ve akreditasyonun geleceğine ilişkin bilgiler yer aldı. Dekanımız, sunumunun ardından Fakültemizin akreditasyon sürecinde verdikleri değerli destekten ötürü Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’a ve EPDAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Cemil ÖZTÜRK’e teşekkür etti.

• Fakültemizde 2 Program Daha Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) Logosu Kazandı

• Öğrencimizden Sosyalfest Sosyal Model Tasarımı Yarışmasında Büyük Başarı