Dekanımız III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresine panelist olarak katılmıştır.

EPDAD ve TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile 30 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında  III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ziya SELÇUK’unda katıldığı kongreye Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sayın Çetin SEMERCİ de panelist olarak katıldı.
Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ziya SELÇUK konuşmalarıyla dekanımız Prof. Dr. Sayın Çetin SEMERCİ sunumuyla panele katkı sağlamıştır.

• Fakültemiz Öğretim Elemanları ile Video Konferans Yöntemiyle Değerlendirme Toplantısı

• Üniversitemiz bünyesindeki ‘Sanal Kütüphane’ ile milyonlarca yayına erişmek mümkün

• Üniversitemizdeki tüm alanlar dezenfekte ediliyor.

• Üniversitemizden Koronavirüse karşı etkin mücadele

• Dekanımızdan Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 172. Yılı Mesajı

• İbrahim KAYIŞ'tan Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ'ye Ziyaret

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Öğrencilerine Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi Verildi.

• Üniversitelerin Kurumsal Akreditasyonla İlgili Değerlendirici Eğitimleri Yapıldı.

• Üniversite & Lise İşbirliğiyle Ortak Desen Dersi Yapıldı

• İngilizce Öğretmenliği Öğrencilerine "Proje Yazma Eğitimi" Verildi.