Dekanımız III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresine panelist olarak katılmıştır.

EPDAD ve TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile 30 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında  III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ziya SELÇUK’unda katıldığı kongreye Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sayın Çetin SEMERCİ de panelist olarak katıldı.
Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ziya SELÇUK konuşmalarıyla dekanımız Prof. Dr. Sayın Çetin SEMERCİ sunumuyla panele katkı sağlamıştır.

• Fakültemiz Sınıf Öğretmenliği Lisans Programı Gürgenpınarı İlkokulunda “İlkokulda Materyal Şenliği” düzenledi.

• III. Tiyatro Şenliği'nin Coşkulu Vedası

• Fakültemiz ‘Takas Pazarı’na öğrencilerden büyük ilgi

• 'Eğitim Fakültesi Kitap Okuyor' Etkinliği

• PDR Öğrencilerimizin "Sigaranın Söndürdüğü Yer" Projesi Kabul Edildi.

• "En Büyük Sermaye Çocuklardır” projesi

• Yozgat Bozok Üniversitesi Rektöründen Eğitim Fakültemize Ziyaret.

• III. Tiyatro Şenliği Başladı.

• Türkçe Öğretmenliği Programımız tarafından "Sınıflar Arası Bilgi" yarışması düzenlendi.

• Öğretmen Adaylarının “Öğretmenlik Uygulamasını” Tamamlama Coşkusu