Dekanımız III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresine panelist olarak katılmıştır.

EPDAD ve TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile 30 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihleri arasında  III. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ziya SELÇUK’unda katıldığı kongreye Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sayın Çetin SEMERCİ de panelist olarak katıldı.
Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ziya SELÇUK konuşmalarıyla dekanımız Prof. Dr. Sayın Çetin SEMERCİ sunumuyla panele katkı sağlamıştır.

• Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Online Mezuniyet Sergisi

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerimiz Proje Başarılarını Sürdürüyor.

• Fakültemiz Resim-İş Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğrencilerinden Sanal Karma Afiş Sergisi