Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla Toplantı Düzenlendi

2024-2025 eğitim-öğretim yılının açılışıyla birlikte koordineli çalışma ortamını tesis etmek adına bölüm ve ana bilim dalı başkanlarıyla yüz yüze toplantı gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL'ın başkanlığında yürütülen toplantıda Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Asiye PARLAK RAKAP ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YİRMİBEŞ de yer aldı. Toplantıda eğitim öğretim süreçlerinde uygulanması zaruri olan hususlar, iş birliğini sağlamlaştıracak uygulamalar, kalite ve sürdürülebilir gelişim odaklı çalışmalar ve dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde bilgiler sunuldu ve fikir alışverişi yapıldı.
  • Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN ERASMUS Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Patras Üniversitesini Ziyaret Etti

• Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla Toplantı Düzenlendi

• Bölüm/Program Temsilcileri ile Toplantı Düzenlendi

• Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• Eğitim-Öğretim Sürecine Yeni Başlayan Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

• Doktorasını Tamamlamış Eğiticilere Oryantasyon Programı Düzenlendi

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

• BARÜ' de Geliştirilen Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sohbet Asistanı “BARÜ-ebilge” Yayında

• Öğretmenlik Mesleğine Yönelik Proje TÜBİTAK’tan Destek Almaya Hak Kazandı