Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Eğitim Fakültesi Danışma Kurulu, 30 Eylül Pazartesi günü Dekanımız Prof. Dr. Fatma ÜNAL’ın başkanlığında çevrim içi toplantı düzenledi. Toplantıya Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Asiye PARLAK RAKAP ile Dr. Öğr. Üyesi Ahmet YİRMİBEŞ, bölüm başkanlarımız, Bartın ilinde görev yapan öğretmenler ve mezun öğrencilerimiz katılım gösterdi. Toplantıda “Üniversitemiz misyon ve vizyonu”, “Fakültemiz misyon, vizyon ve temel değerleri”, “tasarruf tedbirleri”, “program akreditasyonu”, “öğretmenlik uygulaması çalışmaları”, “topluma hizmet uygulamaları”, “birim stratejik planı”, “projelere etkin katılım” ve “yeni açılan programlar” konu başlıklarına yönelik bilgiler sunuldu. Toplantı, içeriği oluşturan konu başlıklarına yönelik fikir alışverişinin ardından sona erdi.
  • Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN ERASMUS Ders Verme Hareketliliği Kapsamında Patras Üniversitesini Ziyaret Etti

• Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla Toplantı Düzenlendi

• Bölüm/Program Temsilcileri ile Toplantı Düzenlendi

• Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

• Eğitim-Öğretim Sürecine Yeni Başlayan Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

• Doktorasını Tamamlamış Eğiticilere Oryantasyon Programı Düzenlendi

• Fakültemizin 2024-2025 Akademik Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

• 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

• BARÜ' de Geliştirilen Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sohbet Asistanı “BARÜ-ebilge” Yayında

• Öğretmenlik Mesleğine Yönelik Proje TÜBİTAK’tan Destek Almaya Hak Kazandı