“Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri”ne yönelik paydaş görüşü alma toplantısı düzenlendi. Prof. Dr. Umut SARAÇ, Doç. Dr. Mustafa KOCAARSLAN, Dr. Öğr. Üyesi Özge GÜN, Öğr. Gör. Nihal ÖZDEMİR ve Arş. Gör. Eda AKDOĞDU öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda atanma ve akademik unvanlarda yükselme ölçütleri konularında, katılım sağlayan öğretim elemanlarıyla fikir alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda farklı üniversitelerin belirlediği kriterlerle üniversitemize ait kriterler mukayese edildi.

Toplantının son aşamasında, görevli öğretim elemanları fikir alışverişindeki noktaları da dikkate alarak öğretim üyeliğine yükselme ve atanma ölçütlerine yönelik düzenleme yaptılar.
  • Şeyda BAŞA, 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında Türkiye 1'incisi Oldu

• "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı