Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programlarının Akreditasyon Süreçleri İçin Toplantı Yapıldı.

Fakültemizin, “Sürdürülebilir Gelişme ve Kalite” odaklı yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programları için 2021 yılında Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine (EPDAD) yapmış olduğu başvuru kabul edildi. Başvurunun kabulüyle birlikte ilgili programların akreditasyon süreçlerinin sistematik şekilde ilerlemesi için toplantı yapıldı. Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Fen Bilgisi Eğitimi ve Resim-İş Eğitimi öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda, akreditasyon süreçlerinin planlanması, yürütülmesi ve nihayete erdirilmesi için fikirler beyan edilerek görev dağılımı yapıldı.