Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programlarının Akreditasyon Süreçleri İçin Toplantı Yapıldı.

Fakültemizin, “Sürdürülebilir Gelişme ve Kalite” odaklı yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Resim-İş Öğretmenliği Lisans Programları için 2021 yılında Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneğine (EPDAD) yapmış olduğu başvuru kabul edildi. Başvurunun kabulüyle birlikte ilgili programların akreditasyon süreçlerinin sistematik şekilde ilerlemesi için toplantı yapıldı. Dekanımız Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Fen Bilgisi Eğitimi ve Resim-İş Eğitimi öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda, akreditasyon süreçlerinin planlanması, yürütülmesi ve nihayete erdirilmesi için fikirler beyan edilerek görev dağılımı yapıldı.

• Şeyda BAŞA, 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında Türkiye 1'incisi Oldu

• "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı