Akademik Kariyer Sürecinde Kilometre Taşları Etkinliği Düzenlendi

Fakültemiz Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sedat BALYEMEZ’in konuşmacı olarak yer aldığı ‘Akademik Kariyer Sürecinde Kilometre Taşları” başlıklı etkinlik düzenlendi. 3 Nisan Çarşamba günü çevrim içi olarak düzenlenen etkinlikte, Prof. Dr. Sedat BALYEMEZ tarafından “BARÜ Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri”, ölçütlerde istenilenlerin neyi ifade ettiği, önemli görülen kısımlar, akademik atama, yükseltme ve yeniden atama değerlendirme komisyonu ve görevleri konu başlıklarında sunum gerçekleştirildi. Ayrıca sıkça sorulan sorulardan oluşan ve soru-cevap niteliğindeki bilgilendirme notları katılımcılarla paylaşıldı.

Sunumun ardından Prof. Dr. Sedat BALYEMEZ, katılımcıların merak ettiği noktalardaki sorularını cevapladı.