Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Harun ER danışmanlığında yürütülen Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Öğrenciler, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilen etkinlikte Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerinde aynı anda çeşitli türlerde fidan diktiler. Ayrıca etkinlik boyunca öğrencilere eşlik eden öğretim elemanları, çevre sorunları ve farkındalık yaratma konusunda düşüncelerini paylaştılar.

• Şeyda BAŞA, 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında Türkiye 1'incisi Oldu

• "Kese" Dergisinin İlk Sayısı Çıktı!

• Fakültemiz Sosyal Medya ve Web Sayfası Komisyonu İstişare Etmek ve Çalışma Planı Oluşturmak İçin Toplandı

• Bartın Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerine Yönelik Paydaş Görüşü Alma Toplantısı Düzenlendi

• “Sosyalce Söyleşiler” Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

• Akreditasyon Başvurusu Yapan Programlarımızla Süreç Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

• 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde “Bir Fidan Dik Bin Hayat Ver!” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün Düzenlediği TÜBİTAK 2237-A Projesi Tamamlandı

• Dekanımız Sayın Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, V. Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Sunum Gerçekleştirdi.

• "Matematik Oyun Treninde Bizimle Yolculuğa Hazır Mısınız?" Etkinliği Tamamlandı