24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinliklerle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, “21. Yüzyılda Öğretmenlik” başlıklı etkinlikler dizisiyle kutlandı. Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliklerde öğretmenler, öğrenciler ve öğretim elemanları buluştu.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Dr. Öğr. Üyesi Eyup ZORLU moderatörlüğünde “Eğitimde İş Birliği” paneli düzenlendi. Panele Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Yeter MENGEŞ ile Edebiyat Öğretmeni Damla Deniz TUROÇU konuşmacı olarak katıldı.

“Eğitimde İş Birliği” panelinin akabinde Dr. Öğr. Üyesi Reha SARIKAYA yürütücülüğünde GKS-024 Pop Orkestra dersi kapsamında hazırlanan mini konser izleyiciye sunuldu. Büyük beğeniyle takip edilen konser renkli anlara sahne oldu.

Etkinliklerin üçüncü adımında Doç. Dr. Mustafa FİDAN tarafından “Geleceğin Öğretmenleri” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinliklerin son adımında Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nün hazırladığı “Öğretmenim” temalı çevrim içi posta sanatı sergisi izleyiciyle buluştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri, etkinliklerin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen öğretim elemanlarına “Teşekkür Belgesi” takdimiyle sona erdi.