24 Kasım Öğretmenler Günü Çoşkuyla Kutlandı

Eğitim Fakültesi ve Yabancı Diller Eğitimi Bölümü iş birliğiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri düzenlendi. Öğretmenler Günü Etkinlikleri saat 10.00'da “Hayalimdeki Öğretmen “Etkinliği” ve “Fen Deneyleri” ile başladı. Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Burcu ŞENTÜRK'ün açılış konuşması ile devam eden etkinliklere Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÜNAL ve Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN, günün anlam ve önemine binaen yaptıkları konuşmalarla destek verdiler. Konuşmaların ardından "Öğrenen Öğretmenler" adlı panel katılımcılarla buluştu. Bartın Üniversitesinde yüksek lisans öğrenimi gören ve aynı zamanda eğitim alanında yöneticilik yapan Arif Muzaffer KUL, Evrim TAN ve Celil KANAT'ın katılımıyla gerçekleşen paneli İngilizce Öğretmenliği Programı öğrencileri Özgün Savaş EKİCİ ve Gülistan YAZBAŞI yönetti. Panelin ardından Ali Ozan KOÇAK tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Etkinlikler, Eğitim Fakültesi Fuaye Alanında gerçekleşen kermes ikramlarıyla son buldu.