2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Bartın Üniversitesinin (BARÜ), 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni 25 Mayıs Cumartesi günü düzenlendi. Kutlubey Yerleşkesi Mezuniyet Etkinlik Alanı’nda düzenlenen törene Türkiyenin dört bir yanından binlerce kişi iştirak etti. Öğrenciler, mezuniyet coşkusunu sevdikleriyle birlikte paylaşmanın kıvancını taşıdılar.

Gelenekselleşen kortej yürüyüşle başlayan mezuniyet töreninde Bartın Valisi Nurtaç ARSLAN ve Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN öğrencilere hitap ederek sevinçlerini paylaştılar.

Mezuniyet töreni kapsamında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Üniversite birincisi, bütün arkadaşları adına mezuniyet konuşmasını gerçekleştirdikten sonra yaş kütüğüne ismini çaktı. Derecelerin ödüllendirilmesinin akabinde toplu şekilde mezuniyet yemini edildi ve kepler havaya atıldı. Keplerin atıldığı sırada öğrencilerin mutluluğu zirveye taşındı. Keplerin atılmasıyla sona eren mezuniyet töreni sonrasında öğrenciler aileleri ve arkadaşlarıyla kampüsünün birbirinden güzel noktalarında fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun!

• BARÜ' de Geliştirilen Yapay Zekâ Tabanlı Akıllı Sohbet Asistanı “BARÜ-ebilge” Yayında

• Öğretmenlik Mesleğine Yönelik Proje TÜBİTAK’tan Destek Almaya Hak Kazandı

• Fakültemiz Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tarafından Hazırlanan Tercih Rehberinde Büyük Başarı Elde Etti

• Üniversite Alan Bazlı Yetkinlik Analizi’nin Eğitim Alt Alanında Ön Sıralarda Yer Alma Başarısı Gösterdik