2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” Gerçekleştirildi.

2019-2020 akademik yılı güz dönemi “Fakülte Akademik Kurul Toplantısı” 18.09.2019 tarihinde fakültemiz dekanı Prof. Dr. Çetin SEMERCİ, dekan yardımcımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Emrullah YILMAZ ve fakültemiz öğretim elemanlarının katılımıyla yapıldı.

Toplantının başında, bölümlerin kendi aralarında dönem ve yıl bazlı değerlendirmelerde bulunmalarının ardından Prof. Dr. Çetin SEMERCİ’nin konuşmalarıyla toplantı devam etti. Dekanımız, konuşmasında fakültemiz misyon ve vizyonuna değindi. Bunun yanında akreditasyon süreçlerine değinen dekanımız, akreditasyonun hiçbir zaman bitmeyen, sürekli gelişme ve iyileşmeyi hedefleyen bir süreç olduğunu belirtti. Ayrıca bütün öğretim elemanlarının sürece aktif katılım sağlaması gerektiğini ifade eden dekanımız yeni eğitim-öğretim yılının iyi geçmesi hususundaki temennilerini dile getirdi.

Konuşmanın ardından bölüm başkanları sırasıyla geçmiş yıllardaki tecrübeyle gelecek yıllarda neler yapılabileceği konusunda fikirlerini paylaştı. Eğitim-öğretim süreçlerinde yaşanabilecek problemlerden ve çözüm olarak sunulması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Yeni eğitim-öğretim yılı için iyi dileklerin ardından toplantı sona erdi.
  • Resim-İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Online Mezuniyet Sergisi

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerimiz Proje Başarılarını Sürdürüyor.

• Fakültemiz Resim-İş Öğretmenliği ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğrencilerinden Sanal Karma Afiş Sergisi