16.⁠ ⁠Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı Etkinliği'ne Fakültemizden de Katılım Gerçekleşti

KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) tarafından organize edilen ve “2023 Yılı 16. Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” adı altında KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde 21-22-23 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen etkinliğe, Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR akademik danışmanlığında İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı öğrencisi Zeynep Nevin TANRIVERDİ ile Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden Orhancan Demir "ARFRACTIONWITLESS" başlıklı proje ile katılım gösterdiler. Proje, amaçları doğrultusunda ziyaretçilerinden beğeni aldı.