"Akıl ve Zekâ Oyunlarını Öğreniyorum ve Öğretiyorum" Etkinliği

Bartın Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı ile Bartın Gazi Ortaokulu iş birliğiyle düzenlenecek olan "Akıl ve Zekâ Oyunlarını Öğreniyorum ve Öğretiyorum" etkinliğinde bize eşlik etmek ister misiniz?

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Programı 2. sınıf öğrencilerinin Bartın Gazi Ortaokulu matematik öğretmenlerinden Yasin KESMEN ile Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırladıkları bu etkinlikle ortaokul öğrencilerine akıl ve zek oyunlarının öğretilmesi amaçlanmaktadır.

21 Mayıs, 28 Mayıs ve 4 Haziran'da Bartın Gazi Ortaokulu öğrencileriyle gerçekleştirilecek olan etkinliklere paylaşılan fotoğraflardaki etkinlik programı yardımıyla sizler de katılabilir, çeşitli akıl ve zekâ oyunlarını keşfedebilirsiniz.